Ruilen & retourneren

RUILEN

Op dit moment aangezien wij een klein beginnend bedrijf zijn is het niet mogelijk om het bestelde product om te ruilen, voor een andere maat of product. Hiervoor dient u de huidige bestellingen te retourneren, en opnieuw uw bestelling te plaatsen in onze webshop.

RETOURNEREN

Bij levering bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. ROGY Boutique besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van de juiste producten en wil graag het beste bieden. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item binnen 14 dagen retourneren.

Retourneren kan naar het volgende adres:

ROGY Boutique

Kamerlingh Onneslaan 54

1171 AH Badhoevedorp

Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Sale items kunnen niet retour gestuurd worden!

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.

De retourzendingen die door ROGY Boutique aanvaard worden, daarvan wordt het originele bedrag van het bestelde product(en) terugbetaald. Let op! Dus niet de verzendkosten. Terugsturen van de bestelde producten zijn voor eigen kosten. Terugbetaling proberen wij z.s.m. te verwerken maar wordt verleend binnen 30 dagen na recept van het geretourneerde product. ROGY Boutique aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.